Co. μηχανημάτων Zhucheng chengpin, ΕΠΕ

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Zhucheng chengpin machinery co., LTD

Καλά εκπαιδευμένοι και πεπειραμένοι εργοδότες για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας Προστασία της περιοχής πωλήσεών σας, ιδέες του σχεδίου και όλων των ιδιωτικών πληροφοριών σας.

—— Gabbe Urbina

Η «στάση μηχανικών σας έξω στην πληρότητα και την εμπιστοσύνη τους. Εξετάζουμε αυτόν τον πολύ σημαντικό στην εξασφάλιση απόδοσης μηχανών καλής ποιότητας.»

—— Το Rothwells

Είμαι Online Chat Now

Zhucheng chengpin machinery co., LTD

1 2 3 4 5
Zhucheng chengpin machinery co., LTD Zhucheng chengpin machinery co., LTD Zhucheng chengpin machinery co., LTD Zhucheng chengpin machinery co., LTD Zhucheng chengpin machinery co., LTD
Γραφείο Εργοστάσιο Εργοστάσιο Εργοστάσιο Γραφείο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ZCCP
Αριθμός Υπαλλήλων : 120~150
Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2014
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Η Co. μηχανημάτων Zhucheng chengpin, ΕΠΕ βρίσκεται στην όμορφη πόλη της χερσονήσου Shandong, νότος της παράκτιας ανοικτής πόλης της πόλης Rizhao ανατολικά Qingdao, ένα σημαντικό λιμάνι με το ευχάριστο κλίμα βόρεια του ικτίνου διάσημο Weifang αγορά Linyi δυτικών διαγώνιος-διάσημη μικρή προϊόντων. Ο εθνικός δρόμος 206 είναι στενός στη αστική περιοχή, και τα περάσματα σιδηροδρόμων Jiaoxin μέσω του. Η μεταφορά είναι κατάλληλη, οι πόροι είναι άφθονοι, και οι άνθρωποι είναι σημαντικοί.
Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει εμμείνει πάντα στη σύγχρονη φιλοσοφία διοίκησης επιχειρήσεων «της ποιότητας, της φήμης, της καινοτομίας και της υπηρεσίας», στηργμένος στο όλο και περισσότερο τέλειο σύστημα τεχνολογίας παραγωγής, το αυστηρά επιστημονικά ποιοτικό σύστημα διαχείρισης και το σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων παρακαλώ στην αγορά και δημιουργεί συνεχώς και εκμεταλλεύεται τη ανάπτυξη προϊόντος και τη διοίκηση επιχειρήσεων. Συγχρόνως, η επιχείρηση δίνει επίσης μεγάλη προσοχή στην τάση ανάπτυξης των παρόμοιων βιομηχανιών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, μαθαίνει τη προηγμένη τεχνολογία της ίδιας βιομηχανίας, βελτιώνει συνεχώς το τεχνικό περιεχόμενο της επιχείρησης, και προσπαθεί να παγιώσει το ίδρυμα της βιώσιμης ανάπτυξης της επιχείρησης μέσω της επιστημονικής και τεχνολογικής προόδου.
Το ταλέντο είναι ένας σχετικά σημαντικός πόρος για την επιχείρηση. Ο σκοπός τα ανθρώπινα δυναμικά είναι να επιτευχθεί μια στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης για την επιχείρηση.
Η επιχείρησή μας εμμένει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «της τιμιότητας είναι το ίδρυμα, η ποιότητα είναι η πρώτη», και είμαστε σοβαροί στους πελάτες μας: Η επιχείρησή μας έχει ένα επαγγελματικό διοικητικό τμήμα υπηρεσιών μεταπωλήσεων για να δώσει τις ικανοποιητικές απαντήσεις μέσα σε 24 ώρες, και τις κανονικές υπηρεσίες πλατών και συνέχειας τηλεφωνήματος. Ανοίξτε την πόρτα για τους πελάτες.
Η επιχείρηση είναι απευθυνόμενη στην αγορά, με την ποιότητα και τη φήμη ως έννοια ανάπτυξης, υιοθετώντας συνεχώς τη προηγμένη τεχνολογία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ερευνώντας και αναπτυσσόμενος τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που είναι καταλληλότερα για τους εθνικούς όρους της Κίνας, βασισμένους στην αγορά, που χρησιμεύει τους χρήστες, και τα καλύτερα αποτελέσματα επίτευξης για να ξεπληρώσουν την κοινωνία. Οι υπάλληλοι της επιχείρησης έχουν πάντα τον πλήρη ενθουσιασμό, την ειλικρινή συνεργασία και τη win-win επιχειρησιακή φιλοσοφία, θερμά τους ευπρόσδεκτους νέους και παλαιούς πελάτες που επισκέπτονται και που διαπραγματεύονται.
Εστιάζοντας στο μέλλον, η επιχείρηση δημιουργεί συνεχώς τη νέα εξοικονόμηση ενέργειας, τις φιλικές προς το περιβάλλον και low-carbon λύσεις για να βοηθήσει τους χρήστες μας να κερδίσουν τις ανταγωνιστικές προκλήσεις του μέλλοντος. Είμαστε επίσης πεπεισμένοι ότι θα σας εξυπηρετήσουμε με τον ενθουσιασμό, θα δώσουμε προσοχή στις ανάγκες σας και θα ξεπεράσουμε τις ανάγκες σας. Προσδοκία, με τις προσπάθειές μας να επιτύχουμε τη δόξα της σταδιοδρομίας σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhucheng chengpin machinery co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Calvin

Τηλ.:: 13866752383

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)