Co. μηχανημάτων Zhucheng chengpin, ΕΠΕ

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταPasteurizer μηχανή

μηχανή παστερίωσης παγωτού 200mm, γαλακτοκομικός εξοπλισμός παστερίωσης 0.55T/Χ

Καλά εκπαιδευμένοι και πεπειραμένοι εργοδότες για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας Προστασία της περιοχής πωλήσεών σας, ιδέες του σχεδίου και όλων των ιδιωτικών πληροφοριών σας.

—— Gabbe Urbina

Η «στάση μηχανικών σας έξω στην πληρότητα και την εμπιστοσύνη τους. Εξετάζουμε αυτόν τον πολύ σημαντικό στην εξασφάλιση απόδοσης μηχανών καλής ποιότητας.»

—— Το Rothwells

Είμαι Online Chat Now

μηχανή παστερίωσης παγωτού 200mm, γαλακτοκομικός εξοπλισμός παστερίωσης 0.55T/Χ

Κίνα μηχανή παστερίωσης παγωτού 200mm, γαλακτοκομικός εξοπλισμός παστερίωσης 0.55T/Χ προμηθευτής
μηχανή παστερίωσης παγωτού 200mm, γαλακτοκομικός εξοπλισμός παστερίωσης 0.55T/Χ προμηθευτής μηχανή παστερίωσης παγωτού 200mm, γαλακτοκομικός εξοπλισμός παστερίωσης 0.55T/Χ προμηθευτής μηχανή παστερίωσης παγωτού 200mm, γαλακτοκομικός εξοπλισμός παστερίωσης 0.55T/Χ προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  μηχανή παστερίωσης παγωτού 200mm, γαλακτοκομικός εξοπλισμός παστερίωσης 0.55T/Χ

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Shangdong, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μάρκα: ZCCP

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: κανονικό πακέτο
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε ένα μήνα
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
πλάτος ζωνών πλέγματος: 5MM διάμετρος δεξαμενών: 200mm
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Υψηλή απόδοση Χρόνος αποστείρωσης: μέσα στη δεκαετία του '40
εφαρμογή: φαρμακευτικό είδος και άλλες βιομηχανίες Δύναμη λιμνών ψύξης: 5-25kw
Άλλο όνομα: γαλακτοκομικός εξοπλισμός παστερίωσης Ελάχιστη ικανότητα παραγωγής: 0.55T/h
Υψηλό φως:

ice cream pasteurization machine

,

commercial pasteurization equipment

μηχανή παστερίωσης παγωτού 200mm, γαλακτοκομικός εξοπλισμός παστερίωσης 0.55T/Χ

 

Η Pasteurizer μηχανή χρησιμοποιείται από κοινού με την αποστειρώνοντας γραμμή και τοποθετείται στο πίσω μέρος της αποστειρώνοντας γραμμής. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την ξήρανση των τοποθετημένων σε σάκκο προϊόντων όπως τα προϊόντα κρέατος υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας και των φυτικών προϊόντων μετά από τη αποστείρωση.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 

Pasteurizer η μηχανή έχει προωθήσει το όργανο ελέγχου, όμορφη εμφάνιση. Η μηχανή λειτουργίας είναι εύκολο να διατηρηθεί και ούτω καθεξής, η αποδοτικότητα είναι υψηλή, ο βαθμός μόνος-ελέγχου είναι υψηλός, η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί αυτόματα μέσα σε 98°, η διαφορά θερμοκρασίας ύδατος μεταξύ των ανώτερων και χαμηλότερων στρωμάτων είναι μικρή, και η ποιότητα των προϊόντων είναι εύκολο να ελεγχτεί.

 

Αρχή εργασίας:

 

Στα τρόφιμα, το ποτό, το φαρμακευτικό είδος και άλλες βιομηχανίες, πρέπει να εκτελεσθεί το νερό - αποστείρωση λουτρών σε μερικά συσκευασμένα προϊόντα. Το συσκευασμένο προϊόν τοποθετείται σε μια ταχύτητα-διευθετήσιμη ζώνη πλέγματος ανοξείδωτου και αποστειρώνεται διαδοχικά στο πλαίσιο της δράσης μιας ζώνης μεταφορέων. Η σειρά εξοπλισμού χρησιμοποιείται συνεχώς, και τα αποστειρωμένα συσκευάζοντας προϊόντα στέλνονται συνεχώς στην επόμενη διαδικασία παραγωγής.

 

Όνομα στοιχείων

Παστερίωση φραγμών κυλίνδρων

Παστερίωση ζωνών πλέγματος

Χρόνος αποστείρωσης

η 10-δεκαετία του '40 η 5-δεκαετία του '40

Θερμοκρασία αποστείρωσης

65-95Celsius

65-95Celsius

 

Ελάχιστη ικανότητα παραγωγής

5-10 αντλία μετάδοσης 0.75kw αποστείρωσης λεπτών

1.5kw

Δύναμη λιμνών ψύξης

5-10 χρόνος αποστείρωσης λεπτών

5-25kw

 

Μέθοδος ψύξης

Κανονική θερμοκρασία ή αναγκασμένο νερό πάγου

Κανονική θερμοκρασία ή αναγκασμένο νερό πάγου

Κατανάλωση αέρα (ατμός)

0.5-1m2/h

0.5-1.0m2/h

Ελάχιστη ικανότητα παραγωγής

0,55 τόνοι/χ

0.55T/h

 

 

Πλεονέκτημα:

 

α. Μετά από να αποστειρώσουν, σταγονίδια ενός τα υπόλοιπα νερού μεγάλου ποσού συσκευάζονται έξω, και ο στεγνωτήρας αέρα αφαιρεί τα σταγονίδια νερού στην επιφάνεια του υλικού, που κονταίνει πολύ την εργασία προετοιμασιών του μαρκαρίσματος και της συσκευασίας, είναι κατάλληλο για τη λειτουργία γραμμών συνελεύσεων, και βελτιώνει το βαθμό αυτοματοποίησης παραγωγής.

β. Ο στεγνωτήρας αέρα μπορεί να συσκευαστεί άμεσα μετά από την αφαίρεση νερού, και ο στεγνωτήρας αέρα μπορεί να πραγματοποιήσει τη συνεχή λειτουργία (που χρησιμοποιείται με τη συνεχή λειτουργώντας μηχανή αποστείρωσης), και να πρέπει μόνο να βάλει το αποστειρωμένο προϊόν στη ζώνη μεταφορέων, και η ροή αέρος που παράγεται από το στεγνωτήρα αέρα ψεκάζεται μέσω του ακροφυσίου. Έξω, η ξηρά θερμοκρασία αέρα είναι κανονική θερμοκρασία, και ο στεγνωτήρας αέρα προστατεύει το χρώμα και την ποιότητα το ίδιο του υλικού. Προκειμένου να επιτευχθούν τα αποτελέσματα της αφαίρεσης νερού συσκευασίας, της αφαίρεσης λίπους, της κλίμακας, κ.λπ., μπορεί να συσκευαστεί στην αποθήκη εμπορευμάτων.

γ. Pasteurizer η μηχανή, έναντι της παραδοσιακής ξηράς μεθόδου αφαίρεσης νερού, ο στεγνωτήρας αέρα είναι εύκολο να λειτουργηθεί και εύχρηστο (χρησιμοποιήστε ακριβώς την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που χρησιμοποιεί)! Το ποσοστό αφαίρεσης νερού είναι υψηλό. Και η επιφάνεια της συσκευασίας είναι μολυσμένη με το νερό.

 

Υποχρέωση προϊόντων:

 

Τρία πακέτα μια συντήρηση έτους + διάρκειας ζωής + μακροπρόθεσμη ακολουθώντας υπηρεσία, που εξοπλίζεται με διάφορες τεχνική και περιεκτική εφαρμοσμένη μηχανική και τεχνική επιτόπια υπηρεσία προσωπικού για να λύσει τα τεχνικά προβλήματα για τους πελάτες. Η επιχείρηση παρέχει μια μεγάλη έκταση της εγκατάστασης και της ανάθεσης, της συντήρησης, της κατάρτισης, των τεχνικών συμβουλών και άλλων pre-sales και υπηρεσίας μεταπωλήσεων.

Προηγμένη τεχνολογία, αξιόπιστη ποιότητα, λογική τιμή και τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων, προκειμένου να αποκτηθούν τα καλύτερες προϊόντα και οι υπηρεσίες.

 

 

Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων:

 

Προσφέρουμε την ελεύθερες επισκευή και την αντικατάσταση των εξαρτημάτων μέσα σε ένα έτος (εκτός από την προκαλούμενες από τον άνθρωπο ζημία και τις φυσικές καταστροφές), υπηρεσία μεταπωλήσεων διάρκειας ζωής, (στην επαρχία μέσα σε 12 ώρες/μέσα σε 48 ώρες από την επαρχιακή περιοχή υπηρεσιών άφιξης). Η επιχείρησή μας έστειλε τους τεχνικούς για να εγκαταστήσει και να διορθώσει.

Ειλικρινά ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε friendlyly. Συγχρόνως, σας καλωσορίζουμε θερμά για να τακτοποιήσουμε το χρόνο στο πολυάσχολο πρόγραμμα να επισκεφτούμε Zhucheng, το hometown του δράκου του κινεζικού αυτοκράτορά μας hometown.

 

μηχανή παστερίωσης παγωτού 200mm, γαλακτοκομικός εξοπλισμός παστερίωσης 0.55T/Χ

 

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας!

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhucheng chengpin machinery co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Calvin

Τηλ.:: 13866752383

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)